Green Your Event II -seminaari 16.11. klo 11-18 Kerubissa

Check the program!


Toisen Green your event -seminaarin järjestävät Joensuun Popmuusikot keskiviikkona 16.11.2011 Kerubin Kellarissa. Tämä kaikille avoin ja maksuton koulutustilaisuus on suunnattu kaikille ympäristöasioista kiinnostuneille tapahtumajärjestäjille: tapahtumatuottajille, messu- ja seminaarijärjestäjille, promoottoreille, tapahtumapaikkojen vastaaville ja muille tapahtumia järjestäville tahoille.


Kestävä kehitys on näkökulma joka voidaan ottaa huomioon kaikessa toiminnassa - mitä ikinä tehdäänkin. Miksi ei siis tapahtumissa? Green Your Event I by Miska Korpelainen
 
Tämän seminaarin tavoitteena on auttaa alkuun ympäristötyössä ja antaa esimerkkejä ja toimintamalleja Euroopan isoimmista tapahtumista. Seminaarissa kerrotaan, miksi ylipäätään tehdä ympäristöystävällisiä tapahtumia ja mistä aloittaa. Puhujat käyvät läpi hyväksihavaitsemiaan toimintamalleja, kuten myös niitä, jotka eivät ole toimineet niin hyvin. Esimerkkejä kerrotaan isoista ja pienistä asioista, joita kuuntelijat voivat soveltaa omiin tapahtumiinsa. Tavoitteena on innostaa niin isoja kuin pieniä tapahtumia ajattelemaan tuottamista ympäristöystävällisestä näkökulmasta.

Puhumassa on ruotsalainen Niklas Lundell Way Out Westistä, joka on yksi Ruotsin suurimpia festivaaleja keräten paikalle reilut 20 000 kävijää päivässä. Festivaali järjestetään elokuussa Göteborgissa. Paikka on puisto kaupungin keskustassa. Viime vuonna esiintyjälistalla oli mm. Price, Kanye West ja Pulp. Lyhyen historiansa aikana festivaali on saavuttanut tunnettavuutta laadukkaan ohjelman ja ympäristöasioiden huomioinnin saralla.

Mielenkiintoisia puhujia ovat portugalilaiset Alfredo Vasconcelos ja Rita Bravo Boom festivalilta, jolla voi reilun viikon aikana nauttia musiikista, elokuvista, teatterista, installaatioista ja kaikista eri taiteen muodoista. Festivaalin aikana esiintyy noin 800 artistia ympäri maailman ja kävijöitä kerääntyy 70 maasta noin 20 000 henkeä. Boom festivaali on palkittu aGreenerFestival awardsilla useampana vuonna, saavuttaen yhtenä harvoista palkinnon korkeimman tason, ”Outstanding”. Festivaali on myös voittanut European Festival Awardin vuonna  2010 kategoriassa Green'n'Clean Festival of The Year. 


Green your event II -seminaarin järjestelyistä vastaa tuttuun tapaan Joensuun Popmuusikoiden tuottaja Katri Kilpiä.

  • Seminaarikieliä ovat englanti ja suomi.
  • Ilmoittaudu kaikille avoimeen ja maksuttomaan Green your event II -seminaariin täällä.
  • Green your event I oli maaliskuussa 2011 (yllä oleva kuva). Sitä koskevaa tietoutta on täällä.

Tervetuloa! Welcome!