Haluatko päästä tuulettamaan ajatuksiasi ja oppimaan uutta?

Tule luovien alojen toimijoille räätälöityyn valmennukseen sisäistämään uusia työskentelytapoja ja jakamaan menestymisen haasteita samojen asioiden kanssa painiskelevien kollegoiden kanssa! Joensuussa järjestettävässä Creative Managers -valmennuksessa on tavoitteena osallistujien yhteinen ja luova työskentely. Pääset tuulettamaan ajatuksiasi, oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Kouluttajat ja asiantuntijat alustavat kontaktijaksojen teemoja sekä pohjustavat ja osallistuvat yhteiseen työskentelyyn. Koulutusjaksoilla työstetään valmennettavien edustamien yritysten ja yhteisöjen ongelmakohtia sekä haasteita, jotta tarjoamCM by Miska Korpelainenasi palvelu saa lisää virtaa.

Valmennuskokonaisuuden tavoitteena on antaa eväitä luovan alan toimijoiden osaamiseen sekä tulevaisuuden toimintamallien ja palvelujen kehittämiseen. Suomalaisten kouluttajien ja vierailevien kansainvälisten asiantuntijoiden johdolla toteutettavat valmennuspäivät tarjoavat näköaloja luovan työyhteisön ja verkostojen johtamiseen sekä monialaisten palvelukonseptien ja palvelumuotoilun kehittämiseen. Koulutuksen aiheita ovat muun muassa markkinointiviestintä, verkostoituminen, asiakaslähtöisyys ja liiketoiminnallinen hyöty. Valmennuspäivien tavoitteena on auttaa pohtimaan työntekoa toisin sekä saada uudenlaisia ajatuksia arjen askareisiin ja lisätä kassavirtaa.CM 040311 by Miska Korpelainen

Tutustu koulutusohjelmaan, jossa esitellään koulutussisällöt. Lisätietoja valmennuksesta saat tältä nettisivustolta, projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalaiselta (marja-liisa.ruotsalainen(at)pkamk.fi, 040 5371 602), projektikoordinaattori Maria Kahremanilta (maria.kahreman(at)pkamk.fi, 050 3119 473) ja koulutussihteeri Tero Taatiselta (tero.taatinen(at)pkamk.fi, 050 3119  504). Valmennettavaksi haetaan täyttämällä netissä valmennuslomake, jonka kautta lähetetään myös liitteet kuten CV.

Viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä, saat vahvistuksen Creative Managers -valmennettavaksi pääsystä ja voit osallistua koulutuksiin. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi! Valmennus antaa uusia näkökulmia ja toimintamalleja sekä valmiuden kohdata tulevaisuuden haasteet pystyssä päin!