Käsikirjoittajilla mahdollisuus tavata tuottajia 31.8.2011 Joensuussa!

Kaikki elokuva- ja tv-sarjaideoita pyöritelleet käsikirjoittajat, nyt kannattaa vilkaista omia tekstejä ja harkita sitä, että voisiko niitä yrittää saada tuottajien luettaviksi. Kinocompanyn Liisa Juntunen ja Ari Matikainen auttavat arvioimaan, onko joku ideasi sellainen, että sen voi tuottajille esitellä.Kasikirjoitus by Miska Korpelainen

Cinema 2011 -tapahtuman yhteydessä on tuottajatapaaminen, joka on tarkoitettu luovien alojen käsikirjoittamisen ammattilaisille. Tilaisuudessa käsikirjoittajat pääsevät keskustelemaan omasta käsikirjoitusideastaan kahden kesken viiden tuottajan ja rahoittajatahon kanssa. Mukana ovat tuottajat Rimbo Salomaa Kinotar Oy:stä, Marko Röhr Matila Röhr Productions Oy:stä, Jarkko Hentula Yellow Filmistä sekä Oskari Huttu ja Jesse Fryckman Bronson Clubista.

Tuottajatapaaminen järjestetään keskiviikkona 31.8. klo 9.30 - 11.30 Elokuvateatterikeskus Tapion (Kauppakatu 27, 80100 Joensuu) salissa 3. Keskusteluaikaa jokaisen tuottajan kanssa on 15 minuuttia. Kinocompanyn Minna Valonen laatii keskusteluaikataulun, josta hän informoi osallistujien vahvistuttua.

Tuottajatapaaminen on osa kaksipäiväistä käsikirjoituskoulutusta. Tiistaina 30.8. klo 10 – 16 luokassa B220 Joensuun Tiedepuistolla (Länsikatu 15, 80100 Joensuu) luennoivat tuottajat Liisa Juntunen ja Rimbo Salomaa. Ensimmäisenä koulutuspäivänä käydään läpi, miten presentoida omaa juttua, kun tapaa rahoittajan tai tuottajan, ja miten työ siitä etenee. Tutustu tarvittaessa Ari Matikaisen laatimaan Minikit-ohjeeseen siitä, missä muodossa idea tulee paperilla esittää. Laita minikitin avulla laadittu esitys osoitteeseen cm(at)pkamk.fi ja ilmoittaudu kaksipäiväiseen käsikirjoituskoulutukseen viimeistään maanantaina 22.8. täyttämällä sähköinen lomake. Creative Managers -valmennettaville koulutus on maksuton. Muille hinta on 200 euroa.

Tervetuloa kouluttautumaan!