ILMIÖ-seminaariin ja -foorumiin ilmoittautuminen päättyy maanantaina 6.6.

Tule leipomaan mm. brändiguru Lisan ja rockmanageri Tommin kanssa uusi ILMIÖ!Tommi Liimatainen

ILMIÖ-seminaarissa ja -foorumissa heitetään perinteinen itäsuomalainen vaatimattomuus romukoppaan. Jotta me pohjoiskarjalaiset pysymme mukana maailman menossa tulevaisuudessakin, on enemmän kuin tarpeen nostattaa itsetuntoa sekä saada näkyvyyttä ja vauhtia liiketoimintaan. Meillä on paljon elementtejä, joista rakentaa kestäviä, raflaavia ja liiketaloudellisesti kannattavia ILMIÖitä.

Mitä ILMIÖ tarkoittaa? Brändiä, markkinointia, mainontaa, puhuttelevaa sisältöä vai kuluttajista lähtöisin olevaa kokonaisuutta? Näihin näkökulmiin etsitään vastausta ILMIÖ-foorumissa. Kaupallistamisen sanotaan olevan suomalaisille vaikea pala purtavaksi, mutta Liisa Sounio on erinomainen esimerkki brändäyksen mahdollisuuksista. Sounio on tullut tutuksi mm. Leijonan kita -tv-ohjelmasta, Iittalan brändiuudistuksesta ja viime vuonna ilmestyneestä Brändikäs-kirjastaan, joka on suosituimpia uusia bisneskirjoja. 

Kuinka ILMIÖ leivotaan? Onko olemassa valmis resepti? Ilosaaressa ILMIÖ-leipurit valottavat reseptejään, joiden salaisia ainesosia voi tietysti yrittää udella. Lisa Sounio by Timo Junttila

ILMIÖ-seminaariin on jo ilmoittautunut eri alojen ammattilaisia rahoittajista tavallisiin pienyrittäjiin niin luovilta aloilta kuin muiltakin toimialoilta ympäri Pohjois-Karjalaa. Puolitoistapäiväisen ILMIÖ-seminaarin ja - foorumin 9. - 10.6.2011 järjestävät ESR-rahoituksen mahdollistamana Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun AKI Living Lab, Creative Managers ja TONIC (Tonal Innovation Center). Seminaari järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja siksi vain sata nopeinta mahtuu mukaan.

Torstaina 9.6. ilmiökulttuuria alustaa Jari Kupiainen, leipureiden brändiosaamista ja verkottumista edistää Lisa Sounio, Negativen paistajasta levy-yhtiön omistajaksi kohoaa Tommi Liimatainen, SF-Filmikylän reseptiä vilauttaa Satu Sadinkangas, trendikkään Kupilkan aineksia käy läpi Kari Kuisma, paikallisuuden voimaa vaivaa Jaana Paavilainen ja leipureiden osallistumisesta tuotekehitykseen sekä innovointiin yhdessä leipomoiden kanssa kertoo Janne Orava. Näitä asiantuntijoilta voi jututtaa ilman turhaa pönötystä, miksei jopa kahden kesken vapaamuotoisessa iltatilaisuudessa. Perjantaipäivä 10.6. on ILMIÖiden leivontapäivä. Silloin sekoitetaan yhteen osaamisainekset niin, ettei tarvita muuta kuin tahtoa.

Lisätietoja: ILMIÖ-seminaarin ohjelma, alustaja- ja panelistiesittelyjä sekä ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan leipomaan ILMIÖ!