Yrityksen talouden analysointi ja budjetointi -koulutusta maalis- ja huhtikuussa 2011

Maaliskuun 1. - 2. ja huhtikuun 28. - 29. päivä 2011 on tarjolla nelipäiväinen yrityksen talouden analysointi ja budjetointi -koulutus Joensuun Tiedepuistolla netWork Oasis -tilassa
(Länsikatu 15, 80110 Joensuu). Kouluttajana toimii Marjukka Pamilo konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy:ltä.

Tämä taloushallinnon koulutus on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille, AV-alan ammattilaisille, 3D-elokuvantekijöille, tv-formaattien kehittäjille, dokumentaristeille, luontokuvauksen ja asiaohjelmien tekijöille, tapahtumatuottajille ja muille luovan alan toimijoille.

Koulutuksen tavoitteena on auttaa luomaan kokonaisnäkemys yrityksen talousasioista, verotuksesta ja niihin vaikuttavista tekijöistä, auttaa oppimaan tilinpäätösanalyysin tekeminen ja sen tulkinta karkealla tasolla sekä auttaa oppimaan yrityksen talouden suunnittelusta ja hinnoittelusta.

Taloushallinnon koulutuksen hinta on 400 euroa (sis. alv)/hlö/4 päivää. Koulutus järjestetään kahdessa osassa: 1. - 2.3.2011 ja 28.- 29.4.2011, joka mahdollistaa osallistumisen jompaankumpaan kahden päivän osioon 200 eurolla tai kaikkiin neljään koulutuspäivään 400 eurolla. Creative Managers -valmennettaville koulutus on maksuton. Koulutuksen jompaankumpaan tai molempiin osioihin ilmoittaudutaan tämän sivuston ilmoittautumislomakkeen kautta.

Tutustu ohjelmaan (pdf)!

Tervetuloa taloushallinnon koulutukseen!