Uusia Creative Managers -valmennettavia otetaan mukaan!

Oletko luovia aloja edustava pohjoiskarjalainen, joka haluaa lisäpotkua osaamiseensa? Olipa kyse tekijänoikeuksista, markkinoinnista, kirjanpidosta, sopimuksista, käsikirjoittamisesta, sosiaalisesta mediasta, uudehkosta elokuvateknologiasta kuten RED-kameroista tai 3D:stä, ääniteknologiasta tai vihreistä arvoista jne., Creative Managers -valmennus hakee kouluttajia ja asiantuntijoita Suomesta sekä sen ulkopuolelta valmennettavien käyttöön.

Ensimmäiset Creative Managers -valmennettavat, jotka aloittivat toukokuun 2010 lopulla, ja syksyllä 2010 mukaan tulleet valmennettavat ovat olleet suunnannäyttäjiä sille, mihin suuntaan valmennus on edennyt. Koska valmennuksen tarkoitus on vastata luovien alojen toimijoiden erikoisosaamisen ja kansainvälistymisen tarpeisiin, seminaarit, luennot, työpajat ja opintomatkat rakennetaan valmennettavien toiveiden mukaan. Keväällä 2011 aloittavat valmennettavat ennättävät hyvin vielä muokkaamaan vuoden 2011 valmennusohjelmaa.

Creative Managers -valmennettavaksi haetaan täyttämällä tämän sivuston yhteydessä olevan valmennuslomake, jonka kautta lähetetään myös liitteet kuten CV. Valmennettavien haku on jatkuva. Tietoja valmennuksesta saa esitteestä (pdf), tältä sivustolta, projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalaiselta (marja-liisa.ruotsalainen(at)pkamk.fi, 040 5371 602) tai projektikoordinaattori Maria Kahremanilta (maria.kahreman(at)pkamk.fi, 050 3119 473).

Tervetuloa joukkoon luovaan!