Elokuvateknologiakoulutus käyntiin 24.5.

Vain Creative Managers -valmennettaville järjestettävä Digitaalielokuvan tuotantotekniikka kamerasta valmiiksi elokuvaksi -seminaari ja työpaja on 24. - 28.5.2010. Teknologiakoulutukset jatkuvat uusilla tekniikoilla vuoden 2010 loppuun ja edelleen vuonna 2011.

Digitaalielokuvan teknologian saloihin Creative Managers -valmennettavia opastavat maamme huippuosaajat Klaus Heydemann, Juha Kinnunen, Petri Siitonen ja Henri Pulla Talvi Digital Oy:stä. Niin Ilomantsissa kuvatussa Tango for Borowski -elokuvassa (ohj. Hannu Salonen) kuin VR:n kivimiehet -mainoselokuvassakin on tallennettuna Talvi Digital Oy:läisten sormenjälki.

Ensimmäisellä koulutusviikolla RED-kameran käytön saloihin työpajassa on opastamassa myös Teemu Liakka, joka on tehnyt niin musiikkivideoita, elokuvia, dokumentteja kuin draamaa. Liakkan käsialaa on esimerkiksi elokuvan Jos Rakastat (ohj. Neil Hardwick) vedenalainen kuvaus.

Lue lisää teknologiaviikosta 24. - 28.5.2010 ja tulevista työpajoista 2010 ja 2011 (pdf), Liakkan tekemisistä tai Talvi Digital Oy:n kuulumisista